Zlatan om Sanchez Kortaste jag spelat med

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan om Sanchez Kortaste jag spelat med Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan om Sanchez Kortaste jag spelat med - I vinter fick Zlatan Ibrahimovic en ny klubbkamrat: Alexis Sanchez. Inhämtad från ligarivalen Arsenal.

Enligt den svenske anfallaren är chilenaren den kortaste han någonsin spelat med.

- Han är kortare än jag trodde, riktigt kort. Jag har spelat med många små spelare, men han är den minsta, säger Zlatan Ibrahimovic enligt chilenska tidningen La Tercara.

Sydsvenskan har dock undersökt saken, och kommit fram till att Zlatan Ibrahimovic har fel. Alexis Sanchez mäter 169 centimeter över havet. Det är en centimeter högre än Xavi, som svensken hade som lagkamrat i Barcelona 2009-10.

Zlatan Ibrahimovic, som sedan förra veckan åter är i träning med laget, fick även svara på hur det är att som ny spelare komma in i Manchester United. .

- Det här är en väldigt enkelt grupp att umgås med. Alla tar emot nya spelare med öppna armar. Nu är det upp till honom att smälta in, säger Zlatan Ibrahimovic som även gav omdömen om två andra lagkamrater.

1) Mittbacken Eric Bailly: "Roligast i omklädningsrummet".

2) Målvakten David de Gea: "Han håller världsklass och förtjänar att vara i toppen och vinna titlar".

Följ

Källa - 2018-02-16 14:19

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Fotbollsgalan svt nyheter
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+