Zlatan och Pogba redan en bromance

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Pogba redan en bromance Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Pogba redan en bromance - De har bara varit lagkamrater i ett par veckor.

Men Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba har redan utvecklat en äkta bromance i Manchester United.

- Jag passar dig nu i stället, säger Pogba i Sky Sports när han ger svensken priset som matchens bästa spelare.

Det är ingen överdrift att säga att Zlatan Ibrahimovic har inlett sin tid i Manchester United med att göra braksuccé.

Svensken har gjort mål i samtliga tävlingsmatcher med klubben och står på tre fullträffar efter två Premier League-omgångar.

I kvällens ligadebut på hemmaplan charmade Zlatan sin nya publik direkt genom att göra två mål på Old Trafford mot Southampton, varav en på straff.

Imiterade Zlatan

Svensken snodde därmed rubrikerna från Paul Pogba som samtidigt gjorde sin första match i klubben sedan återkomsten blev officiell för knappt två veckor sedan.

Och redan har världsspelarna fattat tycke för varandra.

I en intervju med Sky Sports och Thierry Henry imiterade Pogba sin svenske lagkompis och drev med honom på ett vänskapligt sätt.

- Han älskar att skämta. Så fort vi träffas måste han säga något. Om mina skor, om mitt hår, sa fransmannen och skrattade.

Läxade upp Pogba i tv

Efter kvällens 2-0-seger mot Southampton kallades lagkamraterna till en gemensam intervju med Sky Sports som sedvanligt överlämnade priset till matchens bästa spelare.

Zlatan var på skojhumör och passade på att läxa upp Pogba för att han valde att inte passa svensken vid en situation som hade kunnat ge honom ett hattrick.

- Passa bollen! Nästa gång passar du! sa anfallaren på skämt till Pogba som gav svar på tal när han av reportern fick uppdraget att överlämna priset till tvåmålsskytten.

- Jag passar jag dig nu i stället, replikerade Pogba och skrattade.

Källa - 2016-08-20 01:52

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+