Zlatan och Rooney kan inte spela ihop

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Rooney kan inte spela ihop Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Rooney kan inte spela ihop - United med Zlatan fick en flygande start med tre raka segrar i Premier League.

Men i den fjärde matchen kom en 1-2-förlust - i det upphaussade derbyt mot Manchester City.

Och nu menar den förre Tottenhamaspelare och landslagsspelaren Jenas att Rooney och Ibrahimovic inte kan spela tillsammans. Det blir för lite fart.

- När Rooney och Zlatan spelar i anfallet tillsammans får inte United tillräckligt med energi. Du kan inte be Zlatan jaga efter försvararna, hans spel handlar om att hålla i bollen och få med de andra i spelet, säger Jenas.

Och kanske tänker Unitedtränaren Jose Mourinho likadant som den 34-årige BBC-experten. Till kvällens match har han petat Rooney och också lovat det 18-åriga underbarnet Marcus Rashford en plats i startelvan.

- United skriker efter mer snabbhet där framme. Och på något sätt måste Mourinho hitta en väg för Anthony Martial och Marcus Rashford i startelvan, sa BBC-experten till Yahoo sports enligt Squawka.

Källa - 2016-09-15 16:19

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+