Zlatan skadad tvingades bryta matchen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan skadad tvingades bryta matchen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan skadad tvingades bryta matchen - Manchester Uniteds svenske anfallare fick en översträckning i ena knäet när han landade efter en nickduell i slutminuterna av mötet med Anderlecht på Old Trafford.

Än finns inga uppgifter om hur illa skadad Zlatan är, men han såg plågad ut. Han kunde i alla fall ta sig av från planen själv med visst stöd.

Matchen pågår och det är förlängning sedan matchen slutat 1-1 efter ordinarie tid, precis som den första kvartsfinalen gjorde i Bryssel.

Källa - 2017-04-20 23:10

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan kollektion
 2. Zlatan collektion
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan skada
 5. Zlatan skadad
 6. Zlatans ovanliga skada
 7. Alexander isak familj
 8. Emil år Zlatan
 9. A-z kollektion Ibrahimovic
 10. Zlatan nyheter

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+