Zlatan skadad tvingades bryta matchen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan skadad tvingades bryta matchen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan skadad tvingades bryta matchen - Manchester Uniteds svenske anfallare fick en översträckning i ena knäet när han landade efter en nickduell i slutminuterna av mötet med Anderlecht på Old Trafford.

Än finns inga uppgifter om hur illa skadad Zlatan är, men han såg plågad ut. Han kunde i alla fall ta sig av från planen själv med visst stöd.

Matchen pågår och det är förlängning sedan matchen slutat 1-1 efter ordinarie tid, precis som den första kvartsfinalen gjorde i Bryssel.

Källa - 2017-04-20 23:10

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Fotbollsgalan svt nyheter
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan Zlatan
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan kollektion

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+