Zlatan slog rekord i Manchester United

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan slog rekord i Manchester United Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan slog rekord i Manchester United - Det tog inte lång tid för Zlatan Ibrahimovic att slå ett rekord i Manchester United.

Redan under läkarundersökningen lyckades han med bedriften.

Svensken slog nämligen klubbens styrkerekord.

Efter en lång tids spekulationer bekräftade Zlatan Ibrahimovic i torsdags att Manchester United blir hans nya klubb. Svensken genomgick i går läkarundersökningen och presenterades därefter av klubben.

Det var just under läkarundersökningen som Zlatan Ibrahimovic slog ett nytt rekord i Manchester United. Via sin Twitter meddelar nämligen klubben att Ibrahimovic slog deras "styrkerekord".

Slog rekord i testerna

I tweeten skriver Manchester United:

"Skapar redan historia. Vi kan bekräfta att Zlatan slog #mufc styrkerekord i testerna under läkarundersökningen #ZlatanTime. "

Exakt vad styrkerekordet innebär är dock ingenting som klubben har gått ut med.

Källa - 2016-07-02 14:03

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+