Zlatan Starkare med mig på planen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Starkare med mig på planen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Starkare med mig på planen - - Om jag ska lyssna på mitt ego så måste jag svara att jag självklart tror att Sverige hade varit starkare med mig på planen. Men det nya laget har gjort det bra utan mig hittills, säger Ibrahimovic i en tv-intervju med Sky Italia, som flera medier tagit del av.

Han tror att hemmamatchen på Friends på fredagen blir avgörande.

- Sverige spelar utan press, eftersom förväntningarna från fans och medierna minskade när jag lämnade. När jag spelade var pressen större. Med det sagt så är det (den svenska truppen) ett bra kollektiv. Spelarna är mindre erfarna, men de har höga ambitioner, säger han.

- Det kommer att bli två grymma matcher. Svårt för båda lagen.

Ibrahimovic tycker att den som Sverige främst bör se upp med i det italienska laget är hans förre klubbkompis i Paris Saint-Germain, mittfältaren Marco Verratti.

- I min värld är Marco Verratti den spelare i Italien som Sverige ska frukta mest. Han är utan tvekan lagets bästa spelare. Han har en exceptionell talang och jag har sett honom utvecklas till en av världens bästa spelare.

Källa - 2017-11-09 10:01

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+