Zlatan tackade för första lönen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan tackade för första lönen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan tackade för första lönen - Det är inte alla som får en hälsning från Sveriges störste fotbollsstjärna vid avtackningen från jobbet. Men när Yvonne Bjerkenlöv slutade efter fyrtio år på Malmö FF:s ekonomiavdelning tackade Zlatan Ibrahimovic henne personligen - för att hon betalat ut hans första lön.

- Vill först och främst tacka dig för lönen du betalat ut till mig. Den är ganska liten jämfört med nu, men jag har fått jobba igen det. Stort tack för allting. Det du gjort för MFF är fantastiskt. Du är MFF:s historia, säger Ibrahimovic i ett videoklipp, twittrar fotbollsklubben.

Även Roy Hodgson, som var tränare i Malmö FF på 1980-talet, skickade en videohälsning till den nyblivna pensionären.

Källa - 2017-10-14 01:28

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+