Zlatan till Fotbollsgalan och pikar Granen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till Fotbollsgalan och pikar Granen Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till Fotbollsgalan och pikar Granen - På måndag hålls Fotbollsgalan i Globen i Stockholm.

Zlatan Ibrahimovic är nominerad i kategorin "Årets forward" tillsammans med Ola Toivonen och Saman Ghoddos.

- De är tvungna att höja tittarsiffrorna så jag kommer vara på plats. Det kommer hända saker på plats. För utan mig är det ingen show, säger Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic har vunnit Guldbollen elva gånger. Han räknar inte med att vinna den i år, men har ingen favorit till priset. Anfallaren tycker juryn resonerar underligt.

- Jag tror att man måste vara med i landslaget, men jag vet inte riktigt hur de tänker. Förra året vann "Granen" (Andreas Granqvist) med motiveringen att han hade kvalat in till Europa League. En annan (Zlatan själv) vann Europa League. Vad är motiveringen? Jag menar inget illa och det är inget personligt (mot någon) men allt handlar om hur de kollar på det, säger han till Sportbladet.

Följ

Källa - 2018-11-06 12:11

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Fotbollsgalan svt nyheter
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+