Zlatan till United Fantastiskt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till United Fantastiskt Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till United Fantastiskt - Ända sedan det blev klart att Zlatan Ibrahimovic skulle lämna Paris Saint-Germain har det ryktats att Manchester United kommer att bli hans nästa klubbadress.

Inför och under EM ville Ibrahimovic inte säga mycket om sin framtid, annat än att storslagna saker var på gång.

Men nu talar han.

"Det är dags att låta världen veta. Min nästa destination är Manchester United", skriver Ibrahimovic på sitt officiella Instagramkonto under en bild på Manchester Uniteds klubbemblem.

Bojan Djordjic, fotbollsexpert och tidigare spelare i United, är lyrisk över värvningen som återförenar Zlatan med tränaren José Mourinho.

- Jag jämför det med när Sir Alex (Ferguson) värvade Cantona. Han kom in och gav klubben pondus. Mourinho och Zlatan känner varandra väldigt väl. Mourinho vet hur bra Zlatan kan vara och han vet vad United behöver nu när de har varit lite på dekis, säger han till TT.

"Bättre efter 30"

Att Zlatan fyller 35 i höst är ointressant menar Djordjic.

- Zlatan är en av få som har blivit bättre efter 30, det är ovanligt. Han har aldrig varit bättre än de senaste två säsongerna.

TT: Hur tror du Zlatan klarar steget från franska ligan till Premier League?

- Han kommer inte direkt från isländska ligan. Han har mött stora starka mittbackar i Ligue 1 och bemästrat det på ett fantastiskt sätt. Och med lite mer marginaler på sin sida hade PSG kunnat gå längre i Champions League.

Manchester United har ännu inte bekräftat övergången. Brittiska medier spekulerar i att Ibrahimovic kommer att få ett ettårskontrakt. Enligt Daily Mail så överraskades Manchester United däremot av Ibrahimovics uttalande, då inget ännu är påskrivet.

I United, som slutade först på femte plats i Premier League den gångna säsongen och därmed missade Champions League-spel, blir Ibrahimovic klubbkamrat med bland andra storstjärnorna Wayne Rooney och David de Gea.

"Kraven skyhöga"

Och efter förra årets misslyckande kommer pressen vara stor på Ibrahimovic.

- Kraven kommer vara skyhöga, såklart. Det är kanske den största värvningen de har gjort, säger Bojan Djordjic och fortsätter:

- Det är ett väldigt modigt beslut han har tagit. På ett sätt har han mycket att förlora, men han tänker inte så, för honom är det bara framgång i huvudet.

Ibrahimovic blir den fjärde svensken i klubbens historia efter Djordjic, Jesper Blomqvist och Henrik Larsson.

Manchester United möter Bournemouth på bortaplan i Premier League-premiären den 13 augusti. Svensk publik kan få se Ibrahimovic i United-tröjan redan den 30 juli då laget ska möta Galatasaray i en träningsmatch i Göteborg.

Källa - 2016-06-30 18:50

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+