Zlatan till VM vad tycker du? Rösta!

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till VM vad tycker du? Rösta! Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan till VM vad tycker du? Rösta! - En som inte var intresserad av att diskutera Zlatan Ibrahimovic efter Sveriges playoff bragd var Janne Andersson. Den svenska förbundskaptenen markerade tydligt på presskonferensen efter matchen.

- Vi har ett lag som har utrett en bragd under det här kvalet. Prata för tusan om spelarna som har utfört det här, sa Andersson enligt Expressen.

Janne Andersson fick frågan av italienska journalister hur Sverige kunde nå VM utan sin storstjärna.

- Jag jämför inte med hur det var tidigare. När Zlatan spelade så spelade man på ett sätt med en väldigt skicklig spelare och när han slutade fick jag hitta ett annat sätt att spela på, sa förbundskaptenen enligt Fotbollskanalen.

Spelarna var heller inte så sugna på att snacka om Zlatan Ibrahimovic.

- Den frågan tar vi en annan gång, sa Sebastian Larsson till Sportbladet.

- Han är en bestämd person och har slutat. Först och främst får han öppna upp för det själv. Annars tycker jag inte man ska ha den diskussionen, sa Augustinsson till Sportbladet.

Före detta landslagsspelaren Kim Källström, numera tv-expert, menar att frågan är oerhört svår.

- Det är en svår fråga. Samtidigt känner man att det här laget har gjort något enormt, då kanske inte fokus ska ligga på Zlatan i kväll, sa Kim Källström i Breaking News.

Kim Källström tillade sen:

- Jag tror att han är med.

Källa - 2017-11-14 09:53

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan kollektion
 3. Zlatan collektion
 4. Zlatan skada
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan skadad
 7. James corden zlatan
 8. Zlatans ovanliga skada
 9. Alexander isak familj
 10. Emil år Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+