Zlatan och Tinnerholm nominerade till priser i MLS

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Tinnerholm nominerade till priser i MLS Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan och Tinnerholm nominerade till priser i MLS - Zlatan Ibrahimovic var aldrig nominerad till de stora fotbollspriserna i år. Men till MLS Awards har den svenske anfallaren nominerats i tre kategorier.

Ibrahimovic, som kom till LA Galaxy i den amerikanska ligan i våras, finns bland dem som kan få pris som årets mest värdefulle spelare, årets nykomling i ligan och årets comebackspelare.

Ibrahimovic har så här långt gjort 21 mål och nio assist på 25 matcher.

Andra svenskar som är nominerade: Anton Tinnerholm, New York City, till årets försvarare samt i kategorin årets nykomling, Samuel Armenteros, Portland, och Magnus Eriksson, San Jose.

Spelare, ledare och medier röstar och finalisterna presenteras den 31 oktober.

Följ

Källa - 2018-10-16 09:59

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Fotbollsgalan svt nyheter
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+