Zlatan tvåmålsskytt i Uniteds storseger

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan tvåmålsskytt i Uniteds storseger Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan tvåmålsskytt i Uniteds storseger - Paul Pogba gjorde ett klassmål.

Zlatan Ibrahimovic bröt sin mållösa trend.

När Manchester United vann mot Swansea var det lagets kritiserade stjärnor som talade, men de gjorde det i samspråk med veteranen Wayne Rooney och mot ett svagt motstånd.

- Swansea direkt usla, en transportsträcka för Manchester United, säger Viasats expert Bojan Djordjic.

Manchester United har inte rosat marknaden i Premier League. Massor av chanser men inga mål mot Burnley förra helgen och en position i tabellen alltför långt efter topplagen.

Matchen mot Swansea blev ett fall framåt, men ett svagt motstånd hjälpte United in i matchen. Experten Bojan Djordjic i Viasat kallade Swanseas insats fram till lagets reduceringsmål (1-3) för träningsspel.

På planen förlitade sig den avstängde managern José Mourinho på sina värvade stjärnor Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic. Men han gav också Wayne Rooney chansen från start. Rooney, som gjorde mål i veckans match i Europa League (1-2 mot Fenerbahce) fick sätta på sig kaptensbindeln och spela i en offensiv mittfältslinje med fyra spelare bakom Zlatan Ibrahimovic på topp.

Fåsnabba spelare

I brist på djupledslöpande spelare som Marcus Rashford, Jesse Lingard, Anthony Martial och Henrikh Mkhitaryan (inte ens i truppen) fick spelarna runt Zlatan Ibrahimovic bidra med rörelse och fylla på i boxen.

Paul Pogba gjorde det och visade vägen för United när han vackert gjorde 1-0 med ett riktigt konstmål efter en kvart. Fransmannen sköt med fin balans på en boll in från Wayne Rooney. Bollen gick via en Swansea-spelare som vann sin höjdduell i straffområdet med Zlatan Ibrahimovic.

- Ett fantastiskt mål. En volley där han kommer ner men vänster axel, det är väldigt, väldigt svår, säger Ola Andersson i Viasat-studion.

Efter det förlösande målet var det dags för den svenska anfallaren att hitta målet igen. Efter 609 målllösa minuter i Premier League var det dags igen i matchens 21:e minut.

Zlatan Ibrahimovic fick en boll av Wayne Rooney, vek in och ryckte förbi sin försvarare och sköt lågt i målvakten Lukasz Fabianskis närmsta stolpe.

Målet var historiskt på så sätt att det var mål nummer 25 000 i Premier League.

En stund senare höll sig Zlatan Ibrahimovic framme igen. Han tog emot en lång boll från målvakten David De Gea, satte ner bollen till Wayne Rooney, vände och stack. Passningen kom tillbaka och Zlatan kunde hålla undan i sin närkamp och göra 3-0. Några fler mål blev det inte för Manchester United. I andra halvlek tog Swansea chansen och reducerade efter en frispark som Mike van der Hoorn nickade in. Matchen slutade 3-1 till Manchester United.

Källa - 2016-11-06 17:57

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+