Zlatan Varje dag måste vara en föreställning

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Varje dag måste vara en föreställning Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Varje dag måste vara en föreställning - Det är en ovanligt regnig dag i Los Angeles när Zlatan Ibrahimovic går av planen på Dignity Health Sports Park och möter en nedkyld presskår som väntat på att Galaxys förmiddagsträning ska ta slut.

Zlatan verkar sugen på komma i gång med den nya säsongen efter förra årets uppförsbacke. Han gick igenom en lång återhämtning efter en svår knäskada, och trots att han kom tillbaka i god form och gjorde sitt legendariska 500:e mål, missade Galaxy slutspelet i MLS.

- Jag försöker att motivera mig själv varje dag, jag vill göra mer och jag känner mig inte tillfreds, särskilt inte efter vad som hände förra säsongen, säger Ibrahimovic.

- För att göra det måste jag jobba mer och jag pushar mig själv varje dag. Om du känner mig eller frågar mina lagkamrater så får du veta att jag pushar alla, och mig själv, varje dag för att bli bättre.

Mycket har hänt med LA Galaxy på kort tid. Laget har precis förlorat norske Ola Kamara till kinesiska Shenzhen FC och lämnat Zlatan som ensam forward. Galaxy har också en ny huvudtränare sedan början av januari. Den argentinske veteranen Guillermo Barros Schelotto som hjälpte Boca Juniors vinna Primera División sex gånger.

Schelotto är fåordig men positiv till att Zlatan haft lång tid för återhämtning.

TT: Hur känner de andra spelarna inför honom som ny lagkapten?

- Jag tror inte att de bryr sig. Hans viktigaste funktion är ute på planen, inte som kapten, säger Guillermo Barros Schelotto, som verkar ha vunnit Zlatans förtroende.

- Guillermo är väldigt specifik med vad han vill förbättra i laget. Försvaret, organisationen, den taktiska sidan. Han gör det väldigt bra. Vi jobbar med de sakerna varje dag men inte bara det, han har en övergripande syn på planen och jobbar på varje detalj, säger Ibrahimovic.

Sportjournalisten Delmy Barillas från LA Sports Access menar att den här typen av omställningar är bra för Zlatan.

- Jag tror att han gillar pressen och att vara ledaren, säger hon, och menar att han kommer göra bättre ifrån sig denna säsong när han vant sig vid miljön.

- Det här laget har inte nödvändigtvis varit stabilt när det gäller tränare eller ren träning, så för vem som helst, särskilt någon som inte spelat i MLS förut, kommer det att ta lite tid att vänja sig, men det är nog inget han inte kan hantera. Han kan ge intrycket av att vara lite arrogant men han kan alltid backa upp det, säger Delmy Barillas.

Inför den nya säsongen har Zlatan Ibrahimovic sagt att han ska slå alla rekord i MLS.

- Jag tror att han kan göra det, säger Humberto Barrera, som rapporterar för mexikanska Radio Fórmula. Han är en komplett idrottsman och jag tror att han kan slå vilka rekord han vill.

Barrera tror inte heller att detta blir Zlatans sista säsong, som många spekulerat kring, utan att hans kropp håller för minst två säsonger. Barrera har täckt Galaxy under många år och menar att resten av laget omfamnat Zlatan.

- När han kom hit blev han mottagen med en väldigt bra atmosfär. Jag tror att han kommer att avsluta sin karriär här i LA.

Det verkar också som att en stor del av Zlatans kärlek till Los Angeles kommer från att staden är en plats för stjärnor.

- Jag tror att man spelar som man tränar, så varje dag måste vara en föreställning, säger Zlatan, som medan han pratar då och då släpper fokus från journalisterna och tittar ut i fjärran.

Källa - 2019-03-01 06:07

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+