Zlatans app läggs ner

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans app läggs ner Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans app läggs ner - Zlatan Ibrahimovic och företaget United Influencers avslutar sitt samarbete. Det meddelades i ett pressmeddelande på måndagen.

- Vi är tacksamma för det samarbete vi haft med Zlatan kring Zlatan Unplugged, säger vd:n Istvan Beres till Expressen.

Zlatan Ibrahimovics egen appkanal, Zlatan Unplugged, lanserades hösten 2013 i den Malmöbaserade appen Mikz. Mikz gick senare ihop med United Influencers, som också tog över namnet på appen.

I lanseringen av Zlatan unplugged utlovades exklusivt och djupgående material med världsstjärnan från Malmö, men under årens lopp har det riktats kritik mot appen på grund av den inte hållit vad den lovat utan mest innehållit korta svar från Zlatan inför och efter matcher.

Och nu är det alltså slut.

Den sista uppdateringen på Zlatan Unplugged blev den efter Manchester Uniteds match mot Middlesbrough på nyårsafton.

Källa - 2017-02-06 21:47

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+