Zlatans mål räckte inte till seger

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans mål räckte inte till seger Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans mål räckte inte till seger - Det hann inte ens gå två minuter innan bollen låg i Manchester United-nätet. Zlatan Ibrahimovic hade inte följt West Ham-anfallaren Diafra Sakhos löpning tillräckligt noggrant utan senegalesen kunde nicka dit 1-0 framför svenskens utfläkta ben.

Knappa tjugo minuter senare skulle Ibrahimovic se till att spela 1-1 med sig själv och samtidigt ordna 1-1 i matchen. 35-åringen tog en rapp löpning i djupled, serverades en perfekt lyftning av miljardmannen Paul Pogba och kunde enkelt knoppa dit bollen bakom Darren Randolph.

Målet var Ibrahimovics sjunde i Premier League - men räckte bara till en poäng mot bottenlaget West Ham.

För trots att José Mourinhos mannar tryckte på och trots att Ibrahimovic själv hade två jättelägen sista kvarten så ville det sig inte. I och med 1-1-resultatet mot West Ham har Manchester United bara tagit två segrar på sju hemmamatcher på Old Trafford - och det håller uppenbarligen inte om man vill haka på i ligatoppen. Avståndet till ligaledande Chelsea är nu hela elva poäng för Zlatan Ibrahimovics tabellsexa.

Tidigare under söndagen gjorde Arsenal sitt för att haka på i den absoluta toppstriden då laget besegrade Bournemouth med 3-1. Den chilenske anfallsstjärnan Alexis Sánchez såg med två nya mål till att Arsenal fortsatt bara har tre poäng upp till serieledande Chelsea och två upp till Liverpool och Manchester City.

Källa - 2016-11-27 19:48

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+