Zlatans påhopp på United ikonerna Borde söka jobb

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans påhopp på United ikonerna Borde söka jobb Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans påhopp på United ikonerna Borde söka jobb - I en intervju med engelska The Mirror pratar Zlatan Ibrahimovic om Manchester Uniteds svårigheter att gå vidare efter Alex Ferguson. Svensken är full av respekt för den ikoniske managern, men menar att de ständiga historiska jämförelserna bromsar klubbens utveckling.

Speciellt kritisk är Zlatan Ibrahimovic till några av spelarna från "Class of 92" - framför allt Paul Scholes och Gary Neville - som nu är experter i brittisk tv.

De båda var stundtals hårda mot förra United-managern José Mourinho, vilket inte uppskattades av Zlatan Ibrahimovic som står portugisen nära.

- De sitter i tv och klagar hela tiden eftersom de inte är aktiva i klubben. Om du vill jobba i klubben, gå då och sök jobb i klubben. Så du inte behöver sitta i tv och klaga och kritisera hela tiden. Ja, okej, ni har haft er tid, vi vet, säger Zlatan till The Mirror.

Zlatan Ibrahimovic drar även en lans för vännen Paul Pogba, som han menar har blivit orättvist bedömt av gamla United-profiler.

- Pogba var i United när han var ung, sen lämnade han och kom tillbaka. Kretsen kring Ferguson gillar inte det eftersom de själva stannade hela sin karriär under Ferguson och aldrig flyttade. Och de öppnade inte ens munnen om Ferguson inte sa åt dem att göra det.

- Så om de pratar nu vet jag inte om Ferguson gett dem tillåtelse eller inte.

Följ

Källa - 2019-03-19 11:23

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+