Zlatans skidsemester blir tecknad kortfilm

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans skidsemester blir tecknad kortfilm Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans skidsemester blir tecknad kortfilm - Varje månad tar filmbolag emot produktionsstöd av Svenska Filminstitutet. På onsdagen blev det klart vilka filmer som är oktober månads lyckliga. Bland dem finns produktionsbolaget MigDig AB och filmen "Zlatan i Alperna".

Bakom filmen står regissören Monne Lindström som 2011 hade premiär för den animerade kortfilmen "Anyone for tennis" om en trebarnsmamma som "söker upp tennisstjärnan Rafael Nadal, äter en glass tillsammans och upptäcker en gemensam längtan".

Nu är det klart att Monne Lindström alltså stannar kvar i sportens värld och denna gång fokuserar på Malmös store son Zlatan Ibrahimovic.

Filmen beskrivs som en egensinnig och vacker berättelse där Zlatan åker på skidsemester. "Trött på offentligheten vill han hitta tillbaka till fotbollsglädjen. I backen drabbas Zlatan av en rad omvälvande händelser. Vad händer när givna förutsättningar byts ut och nya spelregler uppstår?", står det i produktionsbolagets beskrivning.

Källa - 2018-10-10 13:58

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+