Zlatans stämning i rätten vid jul

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans stämning i rätten vid jul Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans stämning i rätten vid jul - Rättegången i Värmlands tingsrätt om Zlatan Ibrahimovics stämning mot friidrottstränaren Ulf Karlsson blir inte av förrän i december, strax före jul.

Ibrahimovic har, genom sina advokater, väckt enskilt åtal mot Karlsson om att denne utsatt fotbollsstjärnan för grovt förtal. Anklagelsen bygger på att Karlsson uppges ha sagt att Ibrahimovic måste ha varit dopad under sin tid i Juventus, med tanke på hur snabbt han ökade sin vikt. Uttalandet gjordes vid en träff med Värmlands idrottshistoriska sällskap i april.

I ett tidigare skede ville Zlatan Ibrahimovic själv vittna inför tingsrätten. Men han har ändrat sig, och väntas inte komma till rättegången som beräknas ta en halv dag.

Källa - 2016-08-24 14:12

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+