Zlatans stämningsansökan inlämnad

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans stämningsansökan inlämnad Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans stämningsansökan inlämnad - Värmlands tingsrätt bekräftar för TT att man mottagit en stämningsansökan gällande fallet mellan Zlatan Ibrahimovic och före detta förbundskaptenen i friidrott, Ulf Karlsson.


Läs också: Zlatan stämmer Karlsson för förtal

Ibrahimovics advokat Fredrik Bogren uppgav i går att man ämnade skicka in en stämningsansökan gällande att Ulf Karlsson sagt att fotbollsstjärnan Ibrahimovic var dopad under sin sejour i italienska Juventus.


Läs också: Experten: Handlar om att markera

"Zlatan gick upp tio kilo på ett halvår i Juventus. Jag tror att han var dopad", ska Karlsson ha sagt i samband en träff med Värmlands idrottshistoriska sällskap där just dopning var ett ämnena.

Källa - 2016-04-12 10:09

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Fotbollsgalan Zlatan
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+