Ericsson i kontakt med Williams stallet

Senaste nyheterna om Formel 1

Ericsson i kontakt med Williams stallet - - Vi får se närmsta veckorna vad som händer, det är spännande tider, säger Marcus Ericsson till Viasat.

Marcus Ericsson har ännu inte kört in någon poäng i årets formel 1-världsmästerskap som den här veckan är i Singapore. Sauber har totalt sett kört in minst poäng (5) av samtliga stall. Williams har kört in 55.

- Det är mycket rykten överallt i depån. Jag vet att mitt management har kontakt med både Sauber och några andra team, bland annat Williams. Det gäller att försöka ha så många dörrar öppna som möjligt. För mig är huvudfokus är att vara kvar i formel 1 till nästa år, sedan vill jag så klart hitta så bra material som möjligt, säger Ericsson.

Williams förare är i nuläget Felipe Massa, 36, och Lance Stroll, 18. Enligt Expressen så tyder mycket på att Massa lämnar stallet efter den här säsongen. I så fall behöver Williams en ny förare över 25 år på grund av ett nuvarande sponsorkontrakt. 27-årige Ericssons namn har därför i allt större utsträckning florerat i diskussionen.

Källa - 2017-09-14 19:44

Liknande nyheter

    Mest läst:
  1. Senaste nytt formel 12019
  2. Formel 1 Nyheter
  3. Lauda begravning
  4. Henry braag formel 1

Om Formel 1

Formel 1 (F1), motorsport med formelbilar, ingår i världsmästerskapet för Formel 1 (FIA Formula One World Championship), Grand Prix GP. Förare och konstruktörer tävlar om poäng i respektive klass, poängen räknas ihop för avgörandet av vem som vinner. F1 bilarna anses vara dom snabbaste inom bilsport med hastigheter upp till 380 km/h.
Twitter Facebook Google+