Andersson Inte sett liknande skada

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Andersson Inte sett liknande skada - Den 24 maj spelas finalen i Europa League på Friends Arena i Solna. På lördagen kom den 15 kilo tunga pokalen till stan, och Sveriges förbundskapten Janne Andersson var med och tog emot den.

- Den är jättefin. Jag läste att den är från -72, och om det stämmer så kommer man ju ihåg många finaler där på 70-talet. Det är häftigt. Det är på nåt sätt nu det börjar, uppladdningen inför finalen, säger Andersson till TT.

Ett lag som kan komma att spela om pokalen i Stockholm är Manchester United. Men det mesta tyder på att det blir utan lagets svenske stjärna, Zlatan Ibrahimovic.

Än så länge obekräftade uppgifter gör gällande att Ibrahimovic kan ha dragit sönder både det främre och det bakre korsbandet i kvartsfinalen mot Anderlecht i torsdags.

- Usch. När man ser den, den såg inte rolig ut, det gjorde den inte, säger Janne Andersson.

Det var i samband med en duell som Ibrahimovic landade illa och föll ihop, grimaserande av smärtan från det högra knät.

- Det är nog väldigt ovanligt att man hamnar i den situationen på det sättet. Risken är väl att det är något som är trasigt, utan att vara läkare så vore det nästan konstigt annars. Men sen är han ju ett fysiskt fenomen. Han är ju enormt stark, så är det nån som ska klara den översträckningen på ett vettigt sätt så är det väl han, fortsätter Andersson, som inte vill spekulera i om det kan ha varit sista gången vi såg Ibrahimovic i spel.

- Jag hoppas verkligen inte det.

Källa - 2017-04-22 14:36

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+