Ännu mer Zlatan och United i tv

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ännu mer Zlatan och United i tv - Intresset för Manchester United har ökat kraftigt sedan Zlatan Ibrahimovic kommit dit. Viasat och Viaplay utökar därför sitt utbud med Manchester Uniteds officiella tv-kanal MUTV.

Redan den här veckan kommer ett utvalt innehåll från MUTV att börja sändas på Viaplay. Hela utbudet, med dokumentärer, intervjuer med spelare, presskonferenser med tränaren José Mourinho inför matcherna och analyser från MUTV:s experter, kommer att visas från och med den 24 oktober.

"Det är minst sagt ett glödhett intresse kring Manchester United och nu ökar vi trycket ytterligare med att erbjuda MUTV och deras suveräna bevakning av klubben för vår fotbollsintresserade publik", säger Per Nunstedt, sportchef på Viasat, i ett pressmeddelande.

Källa - 2016-10-11 13:38

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+