Bale hyllar Ibrahimovic

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Bale hyllar Ibrahimovic - - Han har bevisat att ålder inte är en faktor när det kommer till att prestera på den absolut högsta nivån. Han måste verkligen ha tagit hand om sig själv och lagt ner stor energi på att förbereda sig inför varje match, säger Bale till Aftonbladet.

Ibrahimovic gjorde i helgen sitt 17:e ligamål för säsongen i segermatchen mot Sunderland (3-0) och ligger delad fyra i skytteligan.

- När han kom till Manchester United var det många som ifrågasatte om han kunde ha samma påverkan där eftersom han blivit lite äldre och kanske inte hade det tempo som krävs för ligan. Men han har visat att han fortfarande är på toppen av sin förmåga och inställd på att slåss om varje boll och varje poäng. Han är också en spelare som du förstod aldrig skulle påverkas av den fysiska sidan av spelet i England, säger den förre Tottenhamspelaren Bale som utsetts till Premier Leagues bästa spelare två gånger

Ibrahimovic fick själv frågor om sin ålder efter Sunderland-matchen. Svensken medgav att han inte är lika snabb som för fem eller tio år sedan, men sade att det vägs upp av att spelförståelsen hela tiden vässas.

- Det verkar som att ju äldre jag blir, desto intelligentare blir jag, sade han.

Källa - 2017-04-11 10:41

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+