BBC Zlatan klar för United i veckan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

BBC Zlatan klar för United i veckan - Rykterna kring Zlatan Ibrahimovic övergång till Manchester United har varit många.

Men nu verkar det vara klart.

Enligt brittiska BBC skriver Zlatan på ett ettårskontrakt i slutet av veckan.

Manchester United har suttit i framsätet för att värva Zlatan Ibrahimovic, 34, under de närmsta månaderna.

Nu verkar det som om ett officiellt uttalande är nära. Enligt BBC kommer Zlatan skriva på ett ettårskontrakt med Premier League-jätten i slutet av veckan.

Presenteras på tisdag

The Telegraph skriver att Zlatan kommer presenteras som United-spelare på tisdag nästa vecka, tillsammans med klubbens andra nyförvärv i mittfältaren Henrikh Mkhitaryan från Borussia Dortmund.

Manchester United ska även ha haft en del i att Zlatan gjorde sin sista landskamp mot Belgien i EM.
Som Sportbladet tidigare skrivit om ska den engelska klubben haft som krav att Zlatan skulle sluta i landslaget för att en övergång skulle kunna bli av.

- Att han slutar i landslaget var helt säkert ett krav från United, sa London Evening Standard-journalisten Patrick Barclay till GP då.

Källa - 2016-06-29 19:37

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+