Betalat och klart för Zlatans åtal

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Betalat och klart för Zlatans åtal - Nu är det betalat och klart när det gäller Zlatan Ibrahimovics förtalsåtal mot Ulf Karlsson.

Avgiften (2 800 kronor) från fotbollsstjärnan, som väckt ett så kallat enskilt åtal, har nu kommit in till Värmlands tingsrätt, rapporterar NWT. Det innebär att den rättsliga processen kan börja.

Ibrahimovic anklagar Ulf Karlsson för förtal, sedan den tidigare förbundskaptenen i friidrott gjort uttalanden om att Ibrahimovic skulle ha dopat sig under sin tid i Juventus.

Maxstraffet för grovt förtal är två års fängelse, men böter är en vanligare påföljd. Ibrahimovic har inte begärt något skadestånd, men vill att Ulf Karlsson betalar hans kostnader för rättsprocessen.

Källa - 2016-04-15 12:12

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+