Bryssel bävar för ny Zlatan show

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Bryssel bävar för ny Zlatan show - Showen var mäktig när Ibrahimovic och dåvarande klubben Paris-St-Germain mötte hemmafavoriterna Anderlecht på Constant Vanden Stock-stadion i Bryssel i oktober 2013.

Pang, pang, pang, sade det, och så hade svensken fixat ett äkta hattrick mellan 17:e och 36:e minuten i första halvlek.

Det tredje målet var ett ruskigt volleyskott från långt håll som sannolikt fick träden att svaja i den kringliggande Parc Astrid. Hemmafansen tystnade, reste sig och gav motståndaren en stående applåd.

- Det var en stor ära när Anderlechts fans applåderade mig. Det är ovanligt, sade Ibrahimovic efter Champions League-matchen - och bjöd som bonus på ett fjärde mål i andra halvlek då PSG till sist vann med 5-0.

Frågan är om hemmalaget kan stå emot bättre i kväll då Ibrahimovic och hans Manchester United står för motståndet i den första kvartsfinalen i Europa League.

- Vi gläds över att få möta ett sådant lag. Vi måste vara starka för att lyckas, men jag är övertygad om att vi är kapabla att slå ut Manchester United, hoppas i alla fall hemmatränaren René Weiler.

Weiler har skadebekymmer för sin polske skyttekung Lukasz Teodorczyk, vilket kan ge Isaac Kiese Thelin chansen att få spela från start.

Anderlecht sätter annars sitt största hopp till mittfältsstjärnan Youri Tielemans, som var särklassigt yngst på planen mot PSG för fyra år sedan och som fortfarande inte fyllt 20. Tielemans jagas nu av en lång rad storklubbar i Europa inför nästa säsong.

Även för John Guidettis Celta Vigo väntar belgiskt motstånd i Europa League i kväll då Genk kommer på besök. De två övriga kvartsfinalerna är Ajax mot Schalke och Lyon mot Besiktas.

Allas mål är finalen i Europa League som spelas på Friends Arena i Solna den 24 maj.

Källa - 2017-04-13 11:34

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+