Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Cavani het i svalt PSG - PSG-spelarna hade en lugn dag på jobbet mot Gazélec.
En bjöd dock till lite extra:
Edinson Cavani.
Uruguayanen gjorde hattrick i 4-0-segern. Zlatan Ibrahimovic stod för det avslutade målet.

Paris Saint-Germain har sedan länge säkrat ligatiteln i Frankrike. De avslutande omgångarna saknar därför sportslig betydelse och kan mest ses som förberedelser inför den kommande cupfinalen mot rivalen Marseille i slutet av maj.

Mot bottenlaget Gazélec Ajaccio förberedde sig PSG genom att ta det lugnt.

Tempot var beskedligt och spelarna i det för dagen vitklädda storlaget gick under långa stunder på halvfart.

Trots det blev det en storseger.

Och det kan PSG tacka Edinson Cavani för.

Efter en knapp kvart gav han PSG ledningen, då han kom före hemmalagets målvakt och nickade ett väl avvägt Angel Di Maria-inlägg i nät.

I upptakten av andra halvlek utökade han till 2-0 och när timmen var spelad fullbordade han sedan sitt hattrick. Kort därefter byttes han ut.

Zlatan Ibrahimovic spelade hela matchen utan att utmärka sig nämnvärt, fram till den 90:e minuten. Då placerade svensken kyligt in 4-0, vilket också blev slutresultatet.

För Gazélec var förlusten tung. Laget föll ner under nedflyttningsstrecket, eftersom bottenkollegan Toulouse besegrade Troyes med 1-0 på hemmaplan.

En omgång av Ligue 1 återstår att spela. Gazélec måste ta fler poäng än vad Toulouse gör i avslutningen för att hänga kvar i ligan.

Källa - 2016-05-07 22:59