Dyster stämning Zlatan är i sorg

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Dyster stämning Zlatan är i sorg - I kväll fortsätter PSG:s jakt på nästa titel.

Men CL-uttåget ligger fortfarande och gnager.

Enligt L’Equipe finns nu en spänning mellan Zlatan Ibrahimovic och Laurent Blanc och stämningen i laget beskrivs som dyster.

Sportbladet sänder PSG:s match mot Lorient i kväll.

Det är semifinalen i Coupe de France som spelas och huvudstadslagets jakt på säsongens andra titel tas upp på allvar.

Då kommer uppgifter om utbrett missnöje i laget samt spänning mellan Zlatan Ibrahimovic och tränaren Laurent Blanc.

Taktiken upprör

PSG:s 0-1-förlust i Champions Leagues kvartsfinalretur har rört upp känslor i det stjärnspäckade miljardbygget och L’Equipe rapporterar i dag att Ibrahimovic fortfarande har svårt att smälta Blancs valt att ställa upp med en dittills oprövad 3-5-2-uppställning i ödesmatchen.

- Vi gav i väg första halvlek alldeles för enkelt. Vi ställde upp med en taktik som vi inte brukar spela. Men ingen hade klagat på det om vi gjort mål eller något annat. I andra var vi mycket bättre, vi spelade med den uppställning vi brukar spela och vi var mycket farliga. Taktiskt var det helt olika, sa Zlatan till Sportbladet efteråt.

Blanc, i sin tur, slog ifrån sig.

- Att gömma sig bakom 3-5-2 som förklaring är en förenklad analys, sa han enligt Le Parisien.

"Dyster stämning"

I tisdagens utgåva av L’Equipe beskrivs stämningen i PSG som "dyster" och tidningen uppger att Ibrahimovic - vanligtvis skojfrisk under lagets träningar - numer håller en låg profil.

"Det är som om PSG-stjärnan, medveten om sitt ansvar i förlusten, fortfarande är i sorg"‚ skriver L’Equipe enligt Fotbollskanalen.

Tränaren Blanc hoppas spelarna ska hitta fokus till kvällens match.

- Hade vi inte haft cuperna kvar att vinna hade säsongsavslutningen varit väldigt trist. Nu har vi chans att vinna två titlar till och avsluta säsongen på ett fint sätt. Det är vårt mål och jag hoppas spelarna känner sig motiverade, säger han inför kvällens match. LÄS OCKSÅ PLUS Köpte loss kyrkan - för 110 miljoner

Cupsemin mellan Lorient och PSG börjar klockan 21. 00 och sänds på Sportbladet här!

Källa - 2016-04-19 17:36

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+