Fem frågor inför fotbollshelgen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Fem frågor inför fotbollshelgen - Los Angeles Galaxy har allt i egna händer. Om Zlatan Ibrahimovics lag vinner mot Houston Dynamo på söndag, i grundseriens sista match, så kniper man den sjätte och sista slutspelsplatsen i västa konferensen.

Matchen har för ovanlighetens skull också rimlig avsparkstid även för svenska supportrar: klockan 21. 30 på söndag kväll, svensk tid.

I fjol slutade svensklaget Montpellier trea i den franska ligan. Men efter flera säsonger som ett stabilt topplag har årets säsong börjat ovanligt svagt. Men kanske kom vändningen förra helgen när Montpellier slog Metz med hela 11-0, och Stina Blackstenius gjorde fem av målen. Kommer andra raka segern borta mot Lille på lördag?

Efter 481 mållösa minuter, en historisk bottennotering, såg Marcelo till slut till så att Real Madrids måltorka tog slut efter mer än fyra raka mållösa matcher. Förlust blev det ändå, 1-2 hemma mot Levante var lagets fjärde förlust på fem matcher, och nu väntar El Clásico borta mot Barcelona på söndag. Barcelona har endast en förlust på nio matcher, men saknar skadade storstjärnan Lionel Messi.

Jessica Samuelssons Arsenal har fått en kanonstart på Super League-säsongen. Det har blivit fem raka segrar hittills, och 5-0 borta mot regerande mästaren Chelsea sticker ut som särskilt imponerande. Det enda negativa ur Samuelssons synvinkel är att hon själv har svårt att ta en plats i startelvan. Den svenska landslagsbacken kom tillbaka från sin svåra fotskada för två månader sedan och har sedan dess fått spela en ligamatch från start, och blivit inbytt i ytterligare tre. Kanske får hon en plats i startelvan borta mot Bristol City på söndag?

Roma riskerar att hamna rejält på efterkälken i italienska Serie A. En förlust borta mot Napoli söndag skulle, om Juventus samtidigt vinner borta mot Empoli på lördag, innebära att avståndet till toppen är så stort som 14 poäng redan efter tio omgångar.

Källa - 2018-10-26 11:49

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+