Förvånades nu ska Zlatan hjälpa

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Förvånades nu ska Zlatan hjälpa - Zlatan Ibrahimovic överraskades av ynglingen Marcus Rashford i träningsmatchen.

Nu vill 18-åringen själv ha hjälp av "Ibra" - för att kunna glänsa i landslaget.

- Det är en stor hjälp att vara med honom varje dag, säger Rashford.

Den uppmärksamma tv-tittaren kunde se Zlatan Ibrahimovic, 34, applådera och göra överraskande ansiktsuttryck från avbytarbänken i samband med Marcus Rashfords solo-aktion som föranledde Manchester Uniteds straffspark.

Den 18-årige anfallstalangen, som slog igenom förra Premier League-säsongen, verkar ha gjort ett gott intryck på "Ibra" under den korta tiden som anfallskollegor och nu förväntas svensken att utveckla Rashford ytterligare.

Åtminstone enligt talangen själv - som vädjar till Ibrahimovic om att få honom att glänsa i det engelska landslaget.

"Mycket att lära"

- Vi kan definitivt lära oss alla av honom (Zlatan) medan han är här. Så vi måste ta den chansen, säger Rashford till klubbens egen tv-kanal.

- Det är en stor hjälp att vara med honom varje dag och det är bra att se honom både på och utanför planen. Det är mycket att lära av honom och förhoppningsvis kan jag ta några av hans matcher in till mina, fortsätter talangen som ersatte just Ibrahimovic i mötet med Galatasaray i halvtid.

Nye engelske förbundskaptenen Sam Allardyce om Rashfords framtid:

- Josés (Mourinho) jobb är att vinna titeln, men jag hoppas att Rashford spelar. Det kommer att vara upp till honom själv. Norberg

Källa - 2016-07-31 21:43

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+