Fotbolls EM visas på storbildsskärm på torget i sommar

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Fotbolls EM visas på storbildsskärm på torget i sommar - Det blir fotbollsfeber på torget i Staffanstorp i sommar. Kommunen har beslutat att visa Sveriges matcher på storbildsskärm.

Staffanstorps kommun väljer nu att upprepa satsningen på fotbollsfest i byn. I höstas visades matchen mellan Zlatans PSG och Malmö FF och förra gången det var fotbolls EM sändes också matcherna på utomhusteve.

-Fotboll är något som intresserar många och det är väldigt brett. Det är unga, gamla, män och kvinnor som samlas. Det känns kul att vi kan ordna något sådant i Staffanstorp, säger Christian Sonesson (M) kommunstyrelsens ordförande.

Tanken är att Sveriges tre matcher i gruppspelet ska visas. De spelas den 13, 17 och 22 juni mot Irland, Italien respetive Belgien. Går laget vidare så kan det bli fler matcher.

Kommunen hoppas kunna engagera lokala idrottsföreningar i arrangemanget. För fyra år sedan stod föreningarna på torget och sålde korv och fika. Christian Sonesson hoppas på ett liknande upplägg i år.

-Då gick företag in och sponsrade, så att hela vinsten från försäljningen kunde gå till föreningarna, säger han.

Själv hoppas Christian Sonesson kunna komma och se några matcher på torget.

-Jag är absolut intresserad. Fotboll engagerar de flesta, säger han.

Källa - 2016-04-15 14:13

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+