Galaxy utspelade 2 6

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Galaxy utspelade 2 6 - MLS-mötet Real Salt Lake-Los Angeles Galaxy blev en osannolik målfest. Men inte för Zlatan Ibrahimovics lag.

Det var i och för sig kalifornierna som inledde nätandet, när Jonathan dos Santos efter samspel med Ashley Cole och "Ibra" redan i första minuten tog ledningen.

Albert Rusnák kvitterade för hemmalaget i Utah knappa kvarten senare. Och Damir Kreilachs 2-1 på övertid i första halvlek blev ett förebud om vad som komma skulle.

Jefferson Savarino satte Real Salt Lakes tredje i 48:e. 13 minuter senare var det Kreilachs tur igen. Rusnák gjorde sitt andra efter 67 minuter. Och så ett fullbordat hattrick av Kreilach i 71:a minuten.

Däremellan hann Romain Alessandrini sätta ett tröstmål, vilket innebär slutresultatet 6-2.

Källa - 2018-09-02 06:14