Granqvist får ovana kollegor

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Granqvist får ovana kollegor - Han skrattade förläget åt frågan om han skulle vilja ta över lagkaptensbindeln den dag Zlatan Ibrahimovic lägger landslagsskorna på hyllan, men nog är 31-årige Andreas Granqvist en av de självskrivna ledarna i det svenska landslaget.

Skåningen från lilla Påarp hörs mest av alla under spelövningarna och "Granen" verkar vilja styra landslagets backlinje på exakt samma sätt som han fått mandat att göra i det ryska topplaget Krasnodar.

Får "hålla i" Durmaz

På måndag får han styra en extra bångstyrig fyrbackslinje, då ljumskskadade vänsterbacken Martin Olsson inte anses redo för spel. I hans ställe kliver två högermittfältare ner från start: Jimmy Durmaz i den första halvleken, Sebastian Larsson i den andra.

- Det är ju två olika typer av spelare. Jimmy får vi nog hålla i lite hårdare så att han inte sticker iväg för mycket. "Seb" har sin rutin och han har också styrkor i det defensiva. Så det blir nog två olika typer av halvlekar på den kanten, säger Granqvist.

"Gäller att snacka"

Med två så ovana vänsterbackar intill sig blir det extra viktigt Granqvists myndiga mittbacksstämma hörs, matchen igenom.

- Det gäller bara att snacka så mycket som möjligt. Det blir säkert roligt för dem också, att få prova på en ny position, säger han.

Källa - 2016-05-29 13:43

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+