Här nobbar Zlatan samtalet från Janne

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Här nobbar Zlatan samtalet från Janne - Ett skönt inlägg i en het fråga - eller ett försök att dra ekonomisk vinning av folks förväntningar? Välj själv.

I sin nya reklamfilm driver Zlatan Ibrahimovic med situationen kring sin egen medverkan i VM. Anfallsstjärnan är i en pool när det ringer i hans armbandsur. . "Janne" står det på displayen. Zlatan Ibhraimovic skakar på huvudet, ignorerar samtalet och simmar iväg.

Filmen kan ses som en passning till den svenske förbundskaptenen Janne Andersson, som i förra veckan sa att han inte tänker ringa till Zlatan Ibrahimovic för att övertala denne att vara med i VM.

Följ

Källa - 2018-04-25 09:09

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+