Helt säker på att Zlatan stannar

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Helt säker på att Zlatan stannar - Han är rubriken som alltid kommer tillbaka, Zlatan Ibrahimovic. Sedan flytten till Manchester United har hans tränare José Mourinho flera gånger om bedyrat att ettårsavtalet kommer förlängas med ytterligare ett år - en option som finns inskriven i kontraktet.

Men efter totalt 20 mål i United-tröjan och en del citat från Ibrahimovics agent Mino Raiola om Serie A-klubben Napoli så började ryktesmaskineriet återigen att rulla. Nu drar José Mourinho i nödbromsen.

- Jag är helt säker på att han kommer att stanna. Han kom hit med intentionen att stanna i två år, och nu är alla överens om att det första året slår alla tidigare förväntningar, säger portugisen och menar att Manchester United rustar för ännu större mål nästa säsong.

- Han vet att vi ska försöka bli bättre nästa säsong och försöka göra det med honom på ett fantastiskt sätt, i vad som förmodligen är hans sista år på den högsta nivån. Så jag är övertygad om att han kommer att stanna.

Under tiden i Paris Saint-Germain valde Zlatan Ibrahimovic flera gånger att - till synes på eget bevåg - lämna för semester hemma i Sverige, medan klubben nervöst oroade sig i Frankrike. Så verkar det inte vara i United.

- Han har kommit in i klubben, anpassat sig. Jag ser inga problem med hans familjesituation. Jag gav honom chansen att ta en dags ledigt för att åka hem till Sverige. Det vill han inte. Så jag är helt övertygad om att han stannar, säger Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic har noterats för 15 ligamål den här säsongen, ett bakom Evertons skytteligaledare Romelu Lukaku. På lördag har 35-åringen chansen att bättra statistiken, då Manchester United tar emot Watford.

Källa - 2017-02-10 18:42

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+