Henke hyllar Zlatan inför debuten

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Henke hyllar Zlatan inför debuten - Zlatan Ibrahimovic närmar sig Manchester United-debuten.

Henrik Larsson tror att hans före detta landslagskollega kommer göra succé i klubben.

- Han kan ta klubben tillbaka till där den hör hemma, säger han i en intervju med Uniteds hemsida.

Mycket talar för att Zlatan Ibrahimovic tar på sig Manchester Uniteds tröja nummer nio och gör debut på lördag kväll mot Galatasaray i Göteborg.

Senaste svensk att spela i den röda tröjan var Henrik Larsson. Han har tidigare valt att vara väldigt restriktiv att prata om annat än Helsingborgs IF, men nu gör han ett undantag för Manchester Uniteds hemsida - där han hyllar Zlatan.


"En njutning"

- Zlatan är en gigant i Sverige. Han är nummer ett. Alla känner till honom, det kommer vara ett stort intresse för att se honom, säger "Henke" och fortsätter:

- Jag hoppas allt går bra, United förtjänar det och han förtjänar allt gott som händer honom. Han är Sveriges största fotbollsspelare någonsin och att se honom gå till United, ja, det var en njutning.


"Jag måste tro"

Henrik Larsson hoppas att värvningen av Zlatan ska ta United upp i toppen av Premier League igen.

- Det är ett nöje att se honom spela. Jag måste tro att allt går bra nu när han kommer till Manchester. Förhoppningsvis kan han ta United tillbaka där de hör hemma.

Källa - 2016-07-27 11:37

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+