Henke Zlatan kan ta United till toppen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Henke Zlatan kan ta United till toppen - Henke Larsson spelade i United 2007 och känner klubben väl. Med Zlatan var han radarpartner på topp i det svenska landslaget så Henke är som klippt och skuren att uttala sig om Zlatans potential att lyckas i den stenhårda Premier League.

- Zlatan är en gigant i Sverige. Han är nummer ett, säger Henke.

HIF-tränaren uttalar sig i en intervju för manutd. com.

- Förhoppningsvis kan föra United tillbaka dit de hör hemma.

Henke Larsson tror inte det blir problem för Zlatan i den hårda ligan.

- Han är vältränad och tar han om sin kropp så det blir inget problem, påpekar Henke och fortsätter:

- Jag hoppas det går bra för United - de förtjänar det och Zlatan förtjänar det. Han är Sverige bäste fotbollsspelare genom tiderna och att han skrev på för United är glädjande.

Men Henke Larsson påpekar också att det inte blir någon dans på rosor.

- Det är en stor utmaning. Det är en av världens bästa ligor, om inte den allra bästa. Det finns mängder med skickliga spelare så det gäller att prestera vecka efter vecka, men, som sagt, Zlatan är vältränad. Vad jag minns är att han alltid tränat väldigt hårt och det tror jag han fortsätter att göra. Annars kan inte spela på den nivå han gör.

Som Sydsvenskan tidigare berättat så pekar allt på att Zlatan gör debut med United nu på lördag i supermatchen mot Galatasaray i Göteborg.

United har också aviserat att stjärnor som Anthony Martial, Morgan Schneiderlin, Marouane Fellaini, Matteo Darmian och Bastian Schweinsteiger följer med till Göteborg.

Källa - 2016-07-27 12:12

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+