Het helg för ex malmöiterna runt om i världen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Het helg för ex malmöiterna runt om i världen - Vidar Örn Kjartansson, 1 match/0 mål.

Kjartansson spelade från start för sin nya klubb i 2-2-matchen mot Beitar Jerusalem. Islänningen byttes ut med fyra minuter kvar utan att ha gjort mål (han fixade dock straffen som gav 2-1). Tel Aviv ligger efter tre omgångar tvåa i den israeliska ligan.

Guillermo Molins, 10 matcher/2 mål.

Efter fyra raka vinster åkte Molins kinesiska andraligeklubb på däng. Det blev 1-3 hemma i toppmötet med Tianjin Qanjian. Laget parkerar på fjärdeplats i tabellen, fem poäng efter just Tianjin Qanjian. Molins fortsätter att vara ordinarie.

Emil Forsberg, 2 matcher/0 mål

Efter kryss i premiären kom första segern i andra omgången för nykomlingen Leipzig. Och det mot Borussia Dortmund. 1-0 hemma. Samma visa dock för Emil Forsberg. Än en gång inhoppare efter dryga timmen.

Jiloan Hamad, 0 matcher/0 mål

Inte med i truppen den här gången heller när Hoffenheim kryssade igen, den här gången 4-4 borta mot Mainz.

Miiko Albornoz, 4 matcher/0 mål

Första förlusten i Bundesliga 2 för trean Hannover i toppmötet med tvåan Dynamo Dresden, 0-2. Miiko Albornoz given vänsterback.

Robin Olsen, 8 matcher/4 insläppta målErik Johansson, 6 matcher/1 mål

Robin Olsen följde upp storspelet i VM-kvalet med att hålla nollan i helgens ligamatch mot OB. 2-0-seger med även Erik Johansson med hela vägen.

Simon Kroon, 6 matcher/2 mål

2-2 hemma mot jumbon Silkeborg var som en förlust för Sønderjyske, som tappade både 1-0 och 2-1. Simon Kroon från start, utbytt mitt i andra halvlek.

Johan Dahlin, 4 matcher/6 insläppta målMarkus Halsti, 4 matcher/0 mål

3-0 hemma mot Esbjerg och Johan Dahlins andra raka nolla i danska ligan. För Markus Halsti blev det samma visa som senast mot Viborg, bänkad hela matchen.

Agon Mehmeti, 20 matcher/4 mål

Fortsatt tungt för Stabaek och Agon Mehmeti. 0-2 hemma mot Rosenborg i helgen, näst sist i ligan, Agon bänkad och inbytt i 82:a.

Zlatan Ibrahimovic, 4 matcher/4 mål

Ännu ett mål i ett derby och skytteligaledning i England. Men klen tröst när Manchester City vann med 2-1 på Old Trafford.

Pontus Jansson, 1 matcher/0 mål

Utlånad från Torino och debut i helgen som startspelare. Men eländet fortsätter för Leeds. 0-1 hemma mot Huddersfield och laget på nedflyttningsplats i engelska andraligan.

Hedvig Lindahl, 9 matcher/11 insläppta mål

Ännu en match på bänken och ännu en nolla för målvaktskollegan Becky Spencer när Chelsea bortaslog Reading med 3-0.

Filip Helander, 0 matcher/0 mål

Den förra MFF-backen får vänta på sin debut i nya klubben efter övergången från Verona. Bänkad hela matchen när Bologna i helgen slog Cagliari med 2-1 hemma.

Isaac Kiese Thelin, 1 match/1 mål

Bordeaux klättrade upp på tredje plats i Ligue 1 efter säsongens tredje seger, 3-1 borta mot Lyon. Isaac Kiese Thelin än en gång utanför matchtruppen.

Ola Toivonen, 4 matcher/0 målJimmy Durmaz, 2 matcher/0 mål

Toivonen spelade fram till Toulouses 1-1-mål borta mot Bastia, men fick vända hem som förlorare sedan gamle landslagsbacken Pierre Bengtsson avgjort i 82:a minuten. Jimmy Durmaz inbytt efter paus för Toulouse.

Simon Thern, 2 matcher/0 mål

Bänkad hela matchen när Heerenveen tog en stabil hemmaseger mot Twente, 3-1. Fick se Sam Larsson sätta tvåan och spela fram till trean.

Nilla Fischer, 2 matcher/0 mål

Ramona Bachmann, 2 matcher/1 mål

Anja Mittag, 2 matcher/1 mål

Sara Björk Gunnarsdottir, 2 matcher/0 mål

• Efter 0-0 i ligapremiären mot Sand blev det succé för FC Rosengårds förra stjärnor i första hemmamatchen. Nyförvärvet Anja Mittag satte ettan i den 54:e minuten och Ramona Bachmann tvåan tre minuter senare när Wolfsburg slog Bayer Leverkusen med 2-0 på söndagen. Nilla Fischer höll rent i försvaret och mittfältaren Sara Björk Gunnarsdottir gjorde sin första match från start - utbytt i 83:e - och åkte på sin första varning.

Ricardinho, 1 match/0 mål

Den brasilianska vänsterbacken fick en halvlek i sin första ligamatch för säsongen när Qabala bjöd på målkalas borta mot Neftci och vann med 8-0.

Alex Nilsson, 2 matcher/0 mål

Det vill sig inte för Alex Nilsson och hans nya lag på Malta. 0-1 mot St Andrews i helgen och fortfarande utan seger.

Nikola Djurdjic, 6 matcher/0 mål

Fyra segrar på de fem senaste matcherna är ett bra facit. 2-0 borta mot nästjumbon Borac Cacak i helgen.