Hinten Är arg på Ibrahimovic

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hinten Är arg på Ibrahimovic - Zlatan Ibrahimovic snodde Anthony Martials tröjnummer.

Nu hintar fransmannen en vädran om missnöje mot den svenske superstjärnan.

På Facebook publicerar han bilder på sig själv - med sitt gamla tröjnummer i fokus.

Efter att Zlatan Ibrahimovic skrev på för Manchester United satte spekulationerna om svenskens tröjnummer genast i gång.

Till slut fick Zlatan nummer nio och 34-åringen skrev själv på Instagram att han "valde nummer nio" - Anthony Martials tidigare nummer.

Fransmannen är en av världens främsta talanger och hans tröja såldes överlägset mest förra säsongen bland United-supportrarna.

Måste byta namn också. . .

Sedan kom RMC:s chefredaktör Mohamed Bouhafsi med nya detaljer om hur nummerskiftet egentligen gått till, om hur Manchester United gått bakom ryggen på honom och låtit "Ibra" välja tröjnummer utan att informera Martial.

Nu publicerar den franske supertalangen själv en kryptisk bild på Instagram - som kan vara en hint om irritation mot Ibrahimovic?

Bilden visar nämligen en Martials rygg med sitt gamla tröjnummer i färg mot en svartvit bakgrund. Fransmannens namn på Facebook är också "@AnthonyMartialAM9" och även på hans profilbild är nummer nio i fokus.

Källa - 2016-07-24 14:02

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+