Hyllar Ibrahimovic trots måltorkan

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Hyllar Ibrahimovic trots måltorkan - Mourinho menar att målen kommer att börja ramla in för Ibrahimovic.

- Han gör alltid en bra insats för laget. Han skapar många chanser och missar många lägen, säger Unitedtränaren.

Kritiken mot den svenske anfallaren har varit massiv i brittiska medier efter att han bara lyckats göra ett mål på de elva senaste framträdandena i Unitedtröjan, och alltså gått mållös från sju matcher i rad.

Å andra sidan har ingen i United gjort mål de tre senaste matcherna, och laget har totalt bara gjort 13 mål på tio ligamatcher.

Manchester United har halkat ner till åttonde plats i Premier League-tabellen och möter nästjumbon Swansea på söndag. Flera brittiska fotbollsexperter har sagt att de nu hellre vill se unge Marcus Rashford på Ibrahimovics plats i startelvan. Men Mourinho verkar tycka annorlunda.

- I varje match i Premier League, även om han (Ibrahimovic) inte gör mål så är han alltid fantastisk. Han är inte en person som är rädd för ansvar, så det finns inte några problem, säger Mourinho.

Söndagens matcher i Premier League:

Klockan 13. 00: Arsenal-Tottenham.

15. 15: Hull-Southampton, Liverpool-Watford (båda 15. 15).

16. 00: Swansea-Manchester United.

17. 30: Leicester-West Bromwich.

Källa - 2016-11-05 13:23

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+