Ibrahimovic bänkad på nytt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic bänkad på nytt - Zlatan Ibrahimovic har endast startat en Europa League-match den här säsongen, hemma mot Luhansk från Ukraina då den svenske anfallaren gjorde matchens enda mål i 1-0-segern.

Men för andra matchen i rad, och totalt tredje, i Europa League återfinns nu 35-åringen på bänken. Hans ersättare blir, precis som senast mot Fenerbahce den 20 oktober, Wayne Rooney.

Ibrahimovic mål mot Luhansk den 29 september är hans senaste fullträff i United-tröjan, sedan dess har det blivit fem framträdanden utan nätkänning. Senast i 0-0-matchen hemma mot Burnley i Premier League i lördags.

I Europa Leagues grupp A ligger United på andra plats i tabellen med sex poäng, samma som nederländska Feyenoord. Turkiska Fenerbahce är trea, två poäng bakom, inför kvällens match i Istanbul.

Avspark är 19. 00.

Källa - 2016-11-03 18:25

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+