Ibrahimovic bäst i augusti

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic bäst i augusti - Att göra fyra mål på tre matcher i en av världens främsta fotbollsligor har uppmärksammats. Zlatan Ibrahimovic har därför röstats fram till augusti månads fotbollsspelare i Europa av tv-bolaget Eurosport.

Eurosport har en expertpanel som varje månad plockar fram två spelare från de fem största fotbollsligorna i Europa, som sedan allmänheten får rösta på.

Det var 60 000 som röstade på augustis bästa spelare. Den svenske Manchester United-stjärnan vann med nästan 2 000 fler röster än Juventus Sami Khedira.

Källa - 2016-09-05 09:10

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+