Ibrahimovic Det är ett stort skämt

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic Det är ett stort skämt - Bortsett från en ribbträff från Zlatan Ibrahimovic hände inte mycket i chansväg under större delen av matchen mellan Colorado och La Galaxy i MLS.

Men man kan säga att matchen tog revansch i händelser under de sista tio minuterna.

Eller som Ibrahimovic säger:

- De sista tio minuterna var kaos. De gjorde mål, vi gjorde mål, de gjorde mål, vi kunde ha gjort mål. Det var matchen. Innan dess var matchen väldigt tråkig, säger Zlatan Ibrahimovic efter matchen, enligt Expressen.

Colorado spräckte nollan först efter 79 minuter, varpå Galaxy kvitterade nästan omedelbart när Giancarlo Gonzalez nickade in 1-1 på hörna.

Strax därpå drogs unge Andre Shinyashiki ner i straffområdet i den 85:e minuten. Straffen satt där den skulle och det var återigen fördel för hemmalaget.

På tilläggstid - som varade hela tolv minuter - tryckte Galaxy på för kvittering men fick inte in bollen. Bland annat hade Rolf Feltscher ett bra läge, och Ibrahimovic var inte nöjd med missen.

- Rolf ska göra mål där. Om han gör mål och blir sparkad på efteråt, eller om han missar - sparken är fortfarande efteråt, så det stör honom inte. Man måste göra mål på sådana lägen, säger han.

Det blev starka känslor när Galaxy-anfallaren Christian Pavon först fick rött kort - men sedan klarade sig undan med gult när domaren ändrade sig. Men Colorado vann till slut med 2-1, och LA Galaxy missade därmed chansen att klättra i tabellen i jakten på en slutspelsplats. I stället ligger laget åtta i den tajta tabellen, en poäng bakom Dallas som just nu har den sista slutspelsplatsen.

Zlatan Ibrahimovic hann också med att rikta en känga mot ligan efter matchen:

- Vi saknar så klart några spelare. I går spelade de med landslaget, så jag fattar inte varför MLS har matcher när landslagen spelar. Vi borde ha ett brejk när de spelar, säger han enligt Expressen.

Källa - 2019-09-12 07:52

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+