Ibrahimovic En match, en titel

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic En match, en titel - Community Shield (motsvarande supercupen i många länder) är en årlig match mellan Premier League-mästarlaget och det lag som tog hem FA-cupen den senaste säsongen.

Årets upplaga på Wembley i London står alltså mellan Leicester och Manchester United.

Vill vinna allt

Det blir Zlatan Ibrahimovics debut i tävlingssammanhang, och det råder inga tvivel om att svensken är motiverad.

- Det är den första titelmatchen, och det kommer att bli den första titeln vi tar hem, säger "Ibra" till Manchester Uniteds webbplats.

- För mig är varje titel väldigt viktig. Jag har vunnit 30 och jag vill vinna fler. Jag är inte nöjd förrän jag vunnit allt. Det är det vi spelar för, jag spelar för att vinna, fortsätter han.

Tredje matchen för Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic debuterade för sin nya klubb i träningsmatchen mot Galatasaray på Ullevi där han stod för ett konstmål redan efter drygt tre minuter. Han spelade även i hyllningsmatchen mot Everton i onsdags vilket betyder att söndagens match blir Ibrahimovics tredje i den röda United-tröjan - en vecka innan Premier League-premiären borta mot Bournemouth.

- Jag har inte kommit hit för att slösa tid. Jag kom hit för att vinna. Jag tror att klubben har samma filosofi, speciellt en klubb som den här. Den är gjord för att vinna, säger Ibrahimovic.

Källa - 2016-08-06 11:46

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+