Ibrahimovic Jag är här för att prestera

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic Jag är här för att prestera - När Zlatan Ibrahimovic rullade in 2-0-målet i Manchester Uniteds 3-1-seger mot Sunderland på annandagen tangerade han sitt målrekord för ett kalenderår.

Den 35-årige superstjärnan är nu uppe i 50 mål under 2016 - men tro inte att han är nöjd med det.

På nyårsafton ställs Manchester United mot nykomlingen Middlesbrough i Premier League, och då jagar han nya fullträffar.

Ibrahimovic har gjort imponerande åtta mål på de sju senaste ligamatcherna han spelat och hyllas för sina insatser av alltifrån lagkamrater och supportrar till de svårflörtade engelska experterna.

Men för bara någon månad sedan lät det helt annorlunda.

Manchester United hade svårt att vinna, och Ibrahimovic gick mållös från sex raka matcher. Då var kritiken mot svensken inte nådig.

- Det är något jag gått igenom hela karriären, det är inget nytt för mig. Men de som känner mig vet att det kickar igång Zlatan, säger Ibrahimovic i en intervju med Viasat.

- Det är det jag går igång på. Vill du väcka lejonet ska du attackera.

Ibrahimovic har sammanlagt gjort tolv ligamål under säsongen. En notering som ger honom delad andraplats i skytteligan.

- Folk trodde att jag skulle komma hit för att jag har ett namn. Jag kom för hit för att jag ska demolera hela ligan, det där därför jag kommit, säger han.

Avtalet mellan Ibrahimovic och United går ut efter säsongen. Den engelska storklubben har aviserat att man gärna utnyttjar den option om förlängning som finns. Beslutet tycks nu ligga i Ibrahimovics händer.

- Det är mycket möjligt att jag stannar kvar, det handlar om hur året går, säger han.

Källa - 2016-12-30 10:30

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+