Ibrahimovic Jag är Zlatan erövraren

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic Jag är Zlatan erövraren - Efter en tyngre period i september och oktober - med sex raka mållösa matcher - har Zlatan Ibrahimovic hittat formen. Minst sagt.

Den svenske anfallsstjärnan har svarat för fem fullträffar på de fem senaste omgångarna. Sammanlagt har det blivit 13 Premier League-mål i United-tröjan, vilket ger honom en andraplats i skytteligan.

Men att komma ikapp och förbi ledaren Diego Costa, Chelsea-spelaren står noterad för 14 mål, intresserar inte Ibrahimovic. I stället har han något annat i kikaren.

"Jag jagar inte någon. Jag jagar Premier League-bucklan. Det är mitt mål. De individuella grejerna kommer i andra hand", säger Ibrahimovic.

"Om laget gör det bra, gör spelarna det bra individuellt också. Jag försöker hjälpa laget genom att göra det jag gör bäst, mål och att skapa chanser för mina lagkamrater. Jag har inget individuellt mål för det klarade jag efter tre månader i England. Jag erövrade England, det tog tre månader. "

Manchester United parkerar för närvarande på sjätte plats i ligatabellen, hela tio poäng efter Chelsea. Men sex raka segrar har gjort att United fått upp ångan - laget är verkligen på gång.

"På senare tid har vi vunnit och varit mer stabila som lag", säger Ibrahimovic.

Källa - 2017-01-12 16:14

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+