Ibrahimovic Jag blir smartare

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic Jag blir smartare - Det var Uniteds blågule representant som stod för finessen och elegansen på Stadium of Light i Sunderland.

Ibrahimovic inledde målskyttet efter en halvtimme. Han tog emot bollen i utkanten av straffområdet, med ryggen mot mål, höll undan två Sunderlandförsvarare, vände om och tryckte in 1-0.

Henrikh Mkhitaryan ökade på till 2-0 i den andra halvlekens första anfall, och sedan spelade Ibrahimovic fram Marcus Rashford som satte trean.

- Det är tre viktiga poäng för oss, speciellt nu på slutet när vi tidigare inte fått ihop de vi vill, säger Ibrahimovic, vars United nu har fyra poäng upp till Manchester City på fjärdeplatsen, till Premier Leagues tv-team.

United har ett tufft spelschema framöver och ställs härnäst mot ligaledande Chelsea. Sedan väntar även ett derby mot City och möten med Arsenal och Tottenham inom de kommande sex omgångarna.

- Vi måste fortsätta att fokusera och tro på att vi kan nå topp fyra. Vi kommer att göra allt för att ta oss dit.

Zlatan Ibrahimovic har nu gjort nio mål på de åtta senaste bortamatcherna, och 35-åringen fortsätter att bära United i offensiven.

- Jag tränar hårt, fokuserar, tror på det jag gör. Jag tror på mig själv och vet vad jag kan göra. Jag försöker bara spela mitt spel och njuta av det.

- Ju äldre jag blir desto smartare verkar jag bli. Jag har sagt det tidigare; jag känner mig som Benjamin Button. Jag föddes gammal och kommer att dö ung.

Sebastian Larsson hade en sämre dag. Svensken fick rött kort direkt i den 43:e minuten, efter att ha gått in i en duell med Ander Herrera med dobbarna före, och hemmalaget fick spela hela andra halvlek med en man mindre på banan.

Sunderland ligger absolut sist i Premier League-tabellen, har inte gjort mål på sju raka matcher och får kämpa för att undvika nedflyttning.

Källa - 2017-04-09 16:54

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+