Ibrahimovic målskytt i kryssmatch

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic målskytt i kryssmatch - Några minuter före halvtidssignalen blev Ibrahimovic frispelad. Evertons målvakt Maarten Stekelenburg gjorde en panikrusning, vilket Ibrahimovic utnyttjade genom att lobba bollen över honom. Bollen studsade i ribban, i stolpen - och till slut över mållinjen.

Ibrahimovic, som gjorde två mål i cupsegern mot West Ham i onsdags och dessförinnan ett mål mot samma lag i ligan för en vecka sedan, var även inblandad i flera hårda närkamper och hann bland annat sätta en klack i huvudet på Evertonförsvararen Seamus Coleman.

Everton var nära att få jubla i 53:e minuten, men Unitedmålvakten David De Gea stod för en blixtrande räddning på Kevin Mirallas skott inne i straffområdet.

Jublet skulle emellertid komma. En minut före full tid fällde Uniteds Marouane Fellaini, den tidigare Evertonspelaren som blev inbytt i 84:e minuten, Idrissa Gueye i straffområdet. Och straffen satte Leighton Baines i mål.

Dagens oavgjorda resultat innebär att Manchester United har kryssat i sex av 14 matcher och i nuläget är sexa i tabellen, 13 poäng bakom serieledande Chelsea.

Everton är åtta, en poäng bakom United.

När Emre Can dundrade in 3-1 i 64:e minuten borta mot Bournemouth såg Liverpool ut att ta sin tionde seger och gå upp på andra plats i Premier League-tabellen.

Men Bournemouth, med fyra förluster på fem omgångar före söndagens match, ville annorlunda och vann med 4-3 efter en bragdartad vändning hemma på Vitality Stadium.

Inhopparen Ryan Fraser sköt 2-3 i 76:e minuten. Två minuter senare kom kvitteringen genom mittbacken Steve Cook som förmodligen förvånade både hemmapublik och sig själv genom att plocka ner en boll i axelhöjd och sedan prickskjuta 3-3.

Liverpool var skärrat och bara tre minuter efter kvitteringen dribblade sig Bournemouths Benik Afoe fri, men bortalagets målvakt Loris Karius lyckades komma i vägen för avslutet.

Till slut var Liverpool ändå nära att få med sig tre poäng hem. Men Divock Origi, som sköt 2-0 i första halvlek, sköt några decimeter över ribban den första tilläggsminuten. I stället fullbordade Bournemouth succévändningen genom Nathan Aké, som snubblade in 4-3, sedan Karius sjabblat och inte lyckats greppa Steve Cooks skott.

För Liverpool, som i och med förlusten är kvar på fjärde plats, var förlusten den första i ligan sedan 0-2-nederlaget borta mot Burnley den 20 augusti.

Källa - 2016-12-04 17:08