Ibrahimovic närmare Manchester

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic närmare Manchester - Zlatan Ibrahimovic ska göra en läkarundersökning med Manchester United efter EM. Det skriver Sky Sports på sin webbplats, där det även står att ett ettårigt kontrakt finns färdigt att sajna om Ibrahimovic klarar testet.

Ryktet om att den svenske anfallsstjärnan ska skriva på för den engelska klubben har funnits ett tag, men enligt Sky Sports tog förhandlingarna längre tid än beräknat och därmed kunde inte övergången fullföljas före mästerskapet.

34-årige Ibrahimovic låg under måndagen bakom Sveriges 1-1-mål i EM-premiären då han slog inlägget som en irländare nickade i eget mål.

Källa - 2016-06-14 14:35

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+