Ibrahimovic opereras i USA

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic opereras i USA - På onsdag lägger sig Zlatan Ibrahimovic på operationsbordet i Pittsburgh. Den italienske Sky Italia-journalisten Gianluca DiMarzio, som var först med uppgifterna om att Ibrahimovics korsband var av, skriver på sin webbplats att svensken flyger till USA under måndagen.

Enligt DiMarzio är det den 66-årige läkaren Freddie Fu som ska operera Ibrahimovic.

I ett inlägg på Instagram skriver Zlatan Ibrahimovic att han inte tänker lägga av med fotbollen.

"Jag ska ta mig igenom det här och komma tillbaka ännu starkare. En sak är säker, jag bestämmer när det är slut och ingen annan. Att ge upp är inget alternativ. Vi ses snart", skriver Ibrahimovic bland annat.

Manchester United bekräftade i helgen att Ibrahimovic drabbats av en svår knäskada, utan att ge en prognos för hur länge han kommer bli borta.

Källa - 2017-04-24 15:37

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Zlatan senaste nytt

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+